skip to Main Content
63 87 15 50 [email protected]

James Bond – From Russia with love

Denne eventen er lagt opp som en rebus teambuildingskonkurranse hvor flere lag skal kjempe mot hverandre for å finne diverse poster av historisk og Sovjetisk art. Hvert av lagene vil få utlevert av våre James Bond piker en sort koffert som er lagets ”mission box” hvor første oppgave vil ligge, samt en rekke ledetråder og hjelpemiddler (James Bond blir utstyrt med diverse av Q, så vår egen Q gir diverse hjelpemidler til lagene). Det vil være 4 lag og hver lag vil få hver sin Bond pike som følger laget, men som kun vil være med som ”nødhjelp”, samt at hun også vil ha neste oppgave klar når første oppgave er løst.

12:00 Oppstart blir fra hotellet, hvor alle blir introdusert for James Bond pikene.

Konseptet spiller på både filmfiguren James Bond og Latvias historie som en tidligere Sovjet stat, derav navnet ”James Bond – From Russia with love”.
Vår egen agent/M vil dele forklare og dele ut ”The mission” til alle lagene. Selvfølgelig vil vår egen agent være omkranset av vakre Bond piker!
I løpet av ca 4-6 timer vil lagene måtte finne frem til en rekke forskjellige poster hvor de skal utforske, finne ut av og prøve sine ferdigheter mot andre lag.

Det vil være flere konvolutter/oppdrag i lagets «mission box» som inneholder ledetråder for å finne de forskjellige postene. Det vil være både vanskelig og lett, men alt er lagt opp slik at alle vil klare å finne frem og komme seg igjennom eventen/konkurransen (derav ledetråder og hjelpemidler/mission box).

Eventen vil være todelt hvor de første 2 timene brukes til å konkurrere i diverse oppgaver for fordrer at man er edru – Skyting og Segway(og som vil kreve transport). Deretter blir det lunsj hvor veien videre blir forklart og første oppgave vil starte (smaking av Balzam og 2 andre lokale urtebrenneviner – oppgaven er å identifisere hvilke det er). Poster og oppgaver vil være spredt rundt i gamlebyen

Lagene skal igjennom en rekke oppgaver:

  • Skytekonkurranse med russiske våpen i en gammel ”atom-bunker” Det skytes med Makarov 9mm, Kalashnikov og Winchester pumpehagle. Dette smeller og dette er et adrenalin kick! 7 kuler per våpen.
  • Segway Challenge – James Bond får alltid oppleve det nyeste av det nye. Segway er et hypermoderne kjøretøy som 007 må lære seg å beherske, gjøre noen oppgaver både individuelt og som lag.
  • James Bond Go-cart konkurranse: Full gass!! 

 
Som siste punkt på agendaen må James Bond få avslapping og pleie etter en hard dag i Rigas gater. Siste post blir Joker Relax Club eller Espa på hotel Latvia, en sauna relax club med basseng, boblebad, sauna og bar. James Bond damene er selvfølgelig med helt til slutt og får som siste oppgave å sørge for at alle slitne James Bond får i seg litt drikke.
Husk badetøy. James Bond damene har selvfølgelig med seg sine bikinier.

Alternativ:
Avslutte med å teste ut hvem som er den ultimate James Bond. James Bond er kjent for sine spileferdigheter og som avslutning skal alle James Bond’ene konkurrere i poker for å finne den ultimate gambler og strateg. Det blir naturligvis drinker på casinoet. ( Istedet for relax)

James Bond

jamesbond2 jamesbond3

jamesbond4

Back To Top