skip to Main Content
63 87 15 50 [email protected]

NorTekk AS er et søsterselskap av Nor-Dekk AS. NorTekk driver utelukkende utførende arbeid innen tak, blikkenslager, og membran.
Som et av landets største og ledende firmaer i bransjen har vi også utført reperasjons-, sevice- og beslagsoppdrag til flere tusen ulike bygge- og rehabeliteringsprosjekter primært i Oslo og Akershus.

Som kunde hos Nortekk AS får du nyte godt av all vår erfaring og kompetanse, og er sikret håndverksmessig førsteklasses arbeid.

Nortekk har 60 ansatte og omsatte i 2016 for 120 mill eks. mva.

Faglig dyktighet

Det er en selvfølge at NorTekk har håndverksbrev som blikkenslager-, og taktekkermester. Videre har vi sentral godkjenning for både blikkenslagerarbeider, papp-, og membran.

Dyktige medarbeidere

Vi setter store krav til våre medarbeidere ute i felten. Og har gleden av en meget stabil og erfaren stab gjennom en årrekke. Det vurderer vi som meget viktig for et godt resultat, og i neste omgang fornøyde kunder.

Skriftlige tilbud på omtekking av tak, uten forpliktelser- selvsagt

NorTekk gir skriftlige, spesifiserte tilbud på totale omtekkinger av tak  – uten forpliktelser for deg. Tilbud på omtekking skjer etter forutgående befaring og oppmåling. Under befaringen vurderes hva vi mener må utføres for at taket skal være funksjonelt – dvs holde tett og fremstå estetisk i mange, mange år fremover.

Servicearbeider

Utførelse av alle typer servicearbeider på de fleste type tak. Reparasjoner, utbedringer, montering av snøfangere, takbrygger, lapping av papptak etc.

Firmaet holder til i egne lokaler på Skedsmokorset. Befaringer av service- og småjobber utføres mot timesbetaling.

Klikk her for mer informasjon om servicearbeider

 
Back To Top