skip to Main Content
63 87 15 50 [email protected]

Nortekk Entreprenør AS driver utelukkende utførende arbeid innen tak-, membran-, og blikkenslagerarbeider.
Som et av landets største og ledende firmaer i bransjen har vi også utført reparasjons-, service- og beslagsoppdrag til flere tusen ulike bygge- og rehabiliteringsprosjekter primært i Oslo og Akershus.

Som kunde hos Nortekk AS får du nyte godt av all vår erfaring og kompetanse, og er sikret håndverksmessig førsteklasses arbeid.

Nortekk Entreprenør AS har 60 ansatte og omsatte i 2017 for 105mill eks. mva.

Faglig dyktighet

Du skal som kunde føle deg trygg på arbeidet som blir utført. Nortekk har fagbrev og mesterbrev somtaktekker og blikkenslager. Samt sentral godkjenning for prosjektering av taktekking.

Dyktige medarbeidere

Vi setter store krav til våre medarbeidere ute i felten. Og har gleden av en meget stabil og erfaren stab gjennom en årrekke. Det vurderer vi som meget viktig for et godt resultat, og i neste omgang fornøyde kunder.

Skriftlige tilbud på omtekking av tak – uten forpliktelser

Nortekk gir skriftlige, spesifiserte tilbud på totale omtekkinger av tak  – uten forpliktelser for deg. Tilbud på omtekking skjer etter forutgående befaring og oppmåling. Under befaringen vurderes hva vi mener må utføres for at taket skal være funksjonelt – dvs holde tett og fremstå estetisk i mange år fremover.

Servicearbeider

Nortekk kan hjelpe deg med utførelse av alle typer servicearbeider på tak. Reparasjoner, utbedringer, montering av snøfangere, lekkasjesøk og kontroll av taket utføres av vår egen serviceavdeling. Om taket skulle vise seg og trenges større utbedringer vil våre servicefolk sette deg i kontakt med en av våre selger for befaring og løsninger.

Befaringer av service- og småjobber utføres på regning.

Klikk her for mer informasjon om servicearbeider

Back To Top