skip to Main Content
63 87 15 50 [email protected]

Nortekk Entreprenør AS er et søsterselskap av Nortekk Taksenter AS. Nortekk Entreprenør AS driver utelukkende utførende arbeid innen tak, blikkenslager, og membran.
Som et av landets største og ledende firmaer i bransjen har vi også utført reperasjons-, sevice- og beslagsoppdrag til flere tusen ulike bygge- og rehabeliteringsprosjekter primært i Oslo og Akershus.

Som kunde hos Nortekk Entreprenør AS får du nyte godt av all vår erfaring og kompetanse, og er sikret håndverksmessig førsteklasses arbeid.

Nortekk Entreprenør AS har totalt 60 ansatte og omsatte i 2016 for 120 mill. eks.mva.

Faglig dyktighet

Det er en selvfølge at Nortekk Entreprenør har håndverksbrev som blikkenslager-, og taktekkermester. Videre har vi sentral godkjenning for både blikkenslagerarbeider, papp-, og membran.

Dyktige medarbeidere

Vi setter store krav til våre medarbeidere ute i felten. Og har gleden av en meget stabil og erfaren stab gjennom en årrekke. Det vurderer vi som meget viktig for et godt resultat, og i neste omgang fornøyde kunder.

Skriftlige tilbud på omtekking av tak, uten forpliktelser- selvsagt

NorTekk gir skriftlige, spesifiserte tilbud på totale omtekkinger av tak  – uten forpliktelser for deg. Tilbud på omtekking skjer etter forutgående befaring og oppmåling. Under befaringen vurderes hva vi mener må utføres for at taket skal være funksjonelt – dvs holde tett og fremstå estetisk i mange, mange år fremover.

Servicearbeider

Utførelse av alle typer servicearbeider på de fleste type tak. Reparasjoner, utbedringer, montering av snøfangere, takbrygger, lapping av papptak etc.

Firmaet holder til i egne lokaler på Skedsmokorset. Befaringer av service- og småjobber utføres mot timesbetaling.

Klikk her for mer informasjon om servicearbeider

 

KVALITET OG KOMPETANSE – VI HAR DET!

franskeSkole  triaden 
Den Franske Skole, Oslo
Oppdragsgiver: Oslo Kommune  
Triaden Kjøpesenter, Lørenskog
Oppdragsgiver: Olav Thon Eiendom
 
Back To Top