skip to Main Content
63 87 15 50 [email protected]

Takseminar 13.03.2019 / Seminar i tak og vedlikehold

SEMINAR I TAK OG VEDLIKEHOLD

Nortekk arrangerte ett seminar i «Tak og vedlikehold» i Lillestrøm 13 Mars. Totalt ca 40 kunder fra eiendom-, drift-, og entreprenørbransjen var tilstede. Seminaret hadde fokus på fremtidens tak samt utfordringer mang har i gjennomføring av rehabilitering eller nybygg prosjekter.

Dagens situasjon og markedsomfang på solceller ble gjennomgått av Carl Christian Strømberg fra Solcellespesialisten. I hvilket grad vil solceller påvirke hvordan vi bygger og rehabiliterer fremover, hva er potensialet. Stort engasjement fra salen bidro til en lærerik gjennomgang.

Bergknapp AS som er en av landets største produsenter av grønne tak gjennomgikk vannfordrøying. Krav fra offentlige i de store byene vil påvirke våre kunder og samarbeidspartnere. Salgsingeniør i Nortekk Kjell Ivar Bjørnstad gikk sammen med Derbigum gjennom problematikken med nedgravde membraner. Kontrollpunkter og hvilke fallgruver man må unngå for å få ett tett dekke, samt ulike løsninger ble gjennomgått.

Landslagsløper Astrid Uhrenholdt Jacobsen fortalte hvordan toppidrettsutøverne fokuserer på målsettinger hver dag for å bli bedre. Noe som er like relevant for næringslivet.

Fordelene med årlig takservice og muligheten for driftsavtaler for våre kunder ble gjennomgått til slutt. Seminaret ble avsluttet med varm lunch for alle.

Nortekk vil takke alle våre kunder og samarbeidspartnere for deltagelse denne dagen. Og vi håper at de som var tilstede har plukket opp noe lærdom som kan tas tilbake i en travel hverdag.

Back To Top