skip to Main Content
63 87 15 50 [email protected]

Nortekk AS er ny draktsponsor i LSK

Nortekk AS er ny draktsponsor i LSK

Nortekk AS er henrykte av å kunne meddele at vi er ny sponsor på LSK-drakten. Avtalen gjelder for to år, slik at vi vil også være på drakten i jubileumssesongen neste år.
«Med denne avtalen var siste draktsponsor på plass, slik at LSK kunne presentere den komplette drakten på gårsdagens «kick off» forteller en fornøyd daglig leder Robert Lauritsen.

«Nortekk har vært en trofast og viktig samarbeidspartner siden 2002. Derfor er det ekstra gøy at vi nå har utvidet avtalen så spillerne kan løpe ut på Åråsen med Nortekk-logoen på brystet.»

I Nortekk har interessen for fotball og LSK gått i arv, og både selskapets grunnlegger Tom Jenkins og daglig leder Bjørn-Fredrik Johanssen har et nært forhold til Åråsen: «Vi er stolte av å ha logoen på LSK-drakten, og gleder oss til sesongen som kommer.»

Om Nortekk AS

Nortekk AS er en av landets største bedrifter innen taktekking og blikkenslagerarbeider. Nortekk tilbyr nytekking og omtekking av alle typer tak samt membrantekking for industri, offentlig virksomhet, borettslag og private over hele Østlandet.

Vi har i disse dager startet opp Nortekk Solar AS, med solenergi i høysetet kan vi også levere komplette solcelleanlegg til alle som ønsker sitt eget miljøvennlige «kraftverk» på eget tak.

Nortekk AS har dessuten egen byggevareforretning Nor-Dekk AS som spesialiserer seg på takmaterialer, og her vil du finne landets største utstilling og tilbud av taktekkingsmaterialer.

Les mer om Nortekk AS her

Back To Top